Els beneficis i avantatges de practicar circ a qualsevol edat

Educació Transformadora

Practicar tècniques circenses estimula la creativitat i promou les aptituds socials en qualsevol persona i a qualsevol edat.  A partir de l’aprenentatge de tècniques com el trapezi, l’acrobàcia, les malabars, els equilibris i la seva posterior exhibició es poden millorar i desenvolupar les facultats relatives a la cooperació, la solidaritat, l’esforç, la superació, la comunicació, l’autoestima i la participació.

Descobrint el circ a edats primerenque a l'Escola de Circ Saltimbanqui Descobrint el circ a edats primerenque a l’Escola de Circ Saltimbanqui

El fet de que el circ sigui la suma de diferents llenguatges permet que tothom trobi un amb el qual gaudir, expressar-se i contribuir artísticament al grup. La franja d’edat, els perfils i els interessos diversos de les persones que participen d’un projecte formatiu en circ fa que les fites a aconseguir siguin molt amples. A nivell educatiu podem veure quatre nivells diferents d’objectius. El nivell tècnic, el nivell afectiu i emocional, el nivell de lleure i el nivell comunitari.

Ver la entrada original 708 palabras más

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: