Beques 4t Simposi Internacional USk Barcelona 2013

Beques 4t Simposi Internacional USk Barcelona 2013

Els organitzadors del 4t Simposi d’Urban Sketchers a Barcelona han aprovat les bases que han de regir la concessió de 10 beques per a estudiants o aturats que puguin complir els següents requisits:

1      On: Els propers 11, 12 i 13 de juliol de 2013 se celebrarà a la ciutat de Barcelona el 4t Simposi Internacional anual de l’organització Urban Sketchers. L’objectiu d’aquesta organització sense ànim de lucre és la difusió del dibuix com a eina de coneixement del nostre entorn més immediat. Dibuixem el que tenim davant nostre in situ, del natural, tot seguint un decàleg que trobareu a la nostra pàgina oficial a nivell mundial, www.urbansketchers.org, o també a spain.urbansketchers.org. El Simposi reunirà més de 150 participants d’arreu del món que durant tres dies participaran en tallers de dibuix en diversos punts de la ciutat. Trobareu més informació sobre el Simposi a bcn2013.urbansketchers.org.

2      Què: La beca cobreix el preu de la matrícula del Simposi, que dóna dret a participar en les activitats que s’hi organitzen. La resta de despeses corren a càrrec del beneficiari (viatge o desplaçament, allotjament i estada, manutenció o qualsevol altra).

3      Qui: Poden optar-hi els estudiants o aturats de nacionalitat espanyola que actualment estiguin relacionats amb l’art o estiguin cursant estudis en aquest àmbit. També aquelles persones, estudiants o aturats de nacionalitat espanyola, que puguin presentar dibuixos urbans en quadern realitzats in situ i que també visquin a l’estat espanyol.

4      Com: La persona interessada ha d’enviar un escrit de motivació en un correu electrònic a l’adreça barcelona2013@urbansketchers.org. En el correu s’haurà d’adjuntar un únic document en format PDF amb tota la informació necessària: breu CV, una mostra del treball personal, amb la referència a possibles pàgines personals, blocs, flickr, etc., així com la documentació que acrediti estar cursant estudis d’art i/o en situació d’atur (que caldrà presentar en el moment de formalitzar la matrícula, el primer dia de Simposi o quan l’organització ho demani).

5      Quan: El termini de presentació de les sol·licituds és el 12 de març de 2013.

6      La selecció definitiva de becats es comunicarà en els blocs citats en el punt 1. El resultat serà inapel·lable. Els participants accepten expressament aquestes normes.

El comitè d’organització del 4t Simposi Internacional d’Urban Sketchers

Barcelona, 17 de febrer de 2013

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .