Workshop sobre Mediación Artística, en La Llotja

Mediación Artística
Mediación Artística

Les activitats i tallers artístics són un mediador molt útil de treball amb grups en situació d’exclusió social. La Mediació Artística és una nova disciplina que aplega pràctiques educatives i artístiques on a través de les arts desenvolupem projectes de desenvolupament de l’autonomia de les persones i per la inclusió social. Són exemples de Mediació Artística la dansa inclusiva, el vídeo participatiu, el vídeo comunitari, projectes de fotografia, el circ social, la psicodansa, projectes d’arts plàstiques i de música comunitària entre d’altres. En aquest curs coneixerem tant els contextos on es desenvolupen els projectes, com les metodologies d’intervenció i analitzarem diversos projectes i experiències, de forma que es pugui assolir una comprensió global d’aquest camp d’intervenció artística i educativa emergent.

Programació: http://www.llotja.cat/admin/pages/files/userfiles/files/CursosEstiu2013/AscensionMoreno_programa.pdf

40 h Horari: de dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h (de l’1 al 12 de juliol) Seu: Sant Andreu Preu aprox. material: segons necessitats dels propis alumnes Preu del curs: 220€ (180€ alumnes de Llotja)

Aqui us expliquem com entenem la Mediació Artística:

Més informació: http://www.llotja.cat/pages/page.php?numh=2&numv=10&numsv=3&numssv=0&ad=0&cat=17&lan=1

Un comentario en “Workshop sobre Mediación Artística, en La Llotja”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .