2ª edició del curs Introducció a la Mediació Artística, a RAI

RAI
RAI

Introducció a l’Art per la transformació social, la inserció social i el desenvolupament comunitari: Mediació Artística (2ª edició)

Dates: 22 i 23 de març de 2014

Dissabte de 10 a 14 i de 16,30 a 19,30

Diumenge de 10 a 13 hs.

Les activitats i tallers artístics són un mediador en el treball amb grups en situació d’exclusió social i pel desenvolupament comunitari. La Mediació Artística és una nova disciplina que aplega pràctiques educatives i artístiques amb l’objectiu de desenvolupar l’autonomia de les persones, per la inclusió i la cohesió social. Són exemples de Mediació Artística la dansa inclusiva, el vídeo participatiu, el vídeo comunitari, projectes de fotografia, el circ social, la psicodansa, projectes d’arts plàstiques i de música comunitària entre d’altres. Aquest tipus de projectes es duen a terme en qualsevol  problemàtica social: conflictes bèl·lics i zones militaritzades, desastres naturals, fractura social, conflictes interculturals, infància maltractada, violència masclista, persones sense sostre, persones amb trastorn mental, diversitat funcional, gent gran amb deteriorament cognitiu, presons, etc. En aquest curs coneixerem tant els contextos on es desenvolupen els projectes, com les metodologies d’intervenció i analitzarem diversos projectes i experiències, de forma que es pugui assolir una comprensió global d’aquest camp d’intervenció artística i educativa emergent.

Programa: Med Art 2ª ed

Full d’inscripció: inscripcioRAI

Enviar hoja de inscripción a : mogoas@hotmail.es

4 opiniones en “2ª edició del curs Introducció a la Mediació Artística, a RAI”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: