El Dapo com a eina de Mediació artística. Art, joc i moviment per a la transformació social i personal en context infantil

Trabajo final del Máster de Mediación Artística de Mireia Alsina.

Resum
La present investigació pretén realitzar una aproximació al nou malabar nascut a Barcelona: el Dapo. Què és? Un joc? Una pràctica artística? Faig un recorregut pels diferents conceptes i escenaris que l’envolten, mentre paral·lelament abordo una de les problemàtiques occidentals del segle vint-i-u: el sistema educatiu. La carència d’espais educatius que permetin l’expressió emocional i corporal està a l’ordre del dia. Serà el Dapo una possible alternativa que permeti obrir espai lúdics i artístics en contextos educatius? Aquesta pregunta, entre d’altres, ha estat la raó que m’ha portat a voler investigar i, posteriorment, desenvolupar un projecte social que estimuli un aprenentatge significatiu en els infants i vetlli pel seu benestar emocional i físic.

Tutora: Ascensión Moreno González

Curso: 2019-2020

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: