Proper curs: Introducció a l’Art per la transformació social, la inserció social i el desenvolupament comunitari: Mediació Artística, a la Llotja, Barcelona

Antiga Llotja
Antiga Llotja

Durada: 20 h del 29 de juny al 3 de juliol
Horari: de 10:00 a 14:00h

Seu: Ciutat de Balaguer
Preu: 110.00 €  preu ordinari // 80.00€ per alumnes i personal de Llotja i socis AAVC

La Mediació Artística és una nova disciplina que aplega pràctiques educatives i artístiques per la inclusió social i l’empoderament. Són exemples de Mediació Artística la dansa inclusiva, el vídeo participatiu, el vídeo comunitari, projectes de fotografia, el circ social, la psicodansa, projectes d’arts plàstiques i de música comunitària entre d’altres. Aquest tipus de projectes es duen a terme en qualsevol  problemàtica social: conflictes bèl·lics i zones militaritzades, desastres naturals, fractura social, conflictes interculturals, infància maltractada, violència masclista, persones sense sostre, persones amb trastorn mental, diversitat funcional, gent gran amb deteriorament cognitiu, presons, etc. En aquest curs coneixerem tant els contextos on es desenvolupen els projectes, com les metodologies d’intervenció i analitzarem diversos projectes i experiències, de forma que es pugui assolir una comprensió global d’aquest camp d’intervenció artística i educativa emergent.

http://www.llotja.cat/pages/page.php?numh=2&numv=10&numsv=3&cat=42&ad=0&lan=1

Un comentario en “Proper curs: Introducció a l’Art per la transformació social, la inserció social i el desenvolupament comunitari: Mediació Artística, a la Llotja, Barcelona”

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: